10 главных привычек женщин, которые всегда в форме

Внутреннее сияние и непоколебимая мотивация не только возможны, но и достижимы/Pixabay

Внутреннее сияние и непоколебимая мотивация не только возможны, но и достижимы.

У вас напевно є така подруга або знайома, яка завжди у формі? Жінки, які тренуються кожен день (навіть у відпустці) і, здається, завжди контролюють, що вони їдять, як ніби вони ніколи не з'їдали всю упаковку печива за один рекламний перерву. Взимку або влітку вони завжди світяться зсередини і мають занадто багато енергії (так, навіть у понеділок вранці перед Другою чашкою кави).

Можливо, у вас навіть є колега, знайома або сусідка по кімнаті, настільки здорова і мотивована, що ви задаєтеся питанням, чи приймає вона чарівну таблетку, або, може бути, вона просто народилася з нею.

Але ось і хороші новини для нас, простих смертних: не існує генетичної особливості або чарівної пігулки, яка тримає вас у формі. Замість цього існує набір простих звичок.

Це означає, що внутрішнє сяйво і непохитна мотивація не тільки можливі, але й досяжні.

Читати такожЯк зберегти мотивацію до роботи-5 способів від психолога

По-перше, давайте визначимо, що означає»Бути у формі". Бути в формі-це не показник на вагах і навіть не набір з шести кубиків преса. Зрештою, штани певного розміру ніколи не можуть бути достатньо потужними, щоб дати вам це освітлене зсередини сяйво і безмежну енергію.

Ось 10 загальних звичок, які є у жінок, які завжди у формі.

1. Вони шукають задоволення у вправах

Може бути, ви думаєте, що жінки, які завжди в формі, - це рідкісна порода, яка вийшла з утроби матері з любов'ю до тривалих пробіжок, але це неправда. Замість того щоб вроджено отримувати задоволення від інтенсивних вправ, вони знаходять радість у вправах.

Може бути, у них є улюблена тренування, така як барре або балет, може бути, вони бігають, щоб очистити свій розум і відчути центрованість, або, можливо, вони знайшли спокій і стабільність в щоденних ритуалах вправ. Незалежно від того, як вони це роблять, вони знаходять задоволення у вправах і тренуються тому, що хочуть, а не тому, що повинні.

2. Вони думають про те, що їсти, а не про те, що не їсти

Вперше ця мудрість з'явилася в книзі» французькі жінки не товстіють " багато років тому, але цей принцип багато в чому повинен проявлятся в філософії харчування (наприклад, ідеологія складання замість віднімання).

Культура харчування навчила нас зосереджуватися на тому, чого не можна їсти: знежирених продуктах, низьковуглеводних дієтах або етикетках з написом «без додавання цукру». Замість того, щоб турбуватися про те, що їм не слід їсти, жінки, які завжди в хорошій формі, захоплюються їжею, яку вони їдять: свіжими салатами, зігріваючим рагу, смачними овочевими стравами і освіжаючими смузі. Коли справа доходить до морозива, сиру або Фетуччіні Альфредо, вони отримують задоволення від сьогодення, замість того, щоб обмежувати або зловживати штучними альтернативами.

3. Вони залишаються активними поза тренажерного залу або призначеного часу тренування

Жінки, які завжди залишаються у формі, не обмежують свою активність 60-хвилинним тренуванням або тренуванням в тренажерному залі. Замість цього вони в цілому ведуть більш активний спосіб життя. Так, і вони не ходять по вітальні перед сном, щоб зробити останній зі своїх 10 000 кроків.

Вони більше рухаються і менше сидять, тому що для них це природно. Спробуйте додати в своє життя більше рухів, не пов'язаних з вправами.

Навіть якщо у вас звичайна робота за столом, є багато способів зробити свій день більш рухливим. Наприклад, частіше вигулюйте собаку, стійте під час роботи, спробуйте займатися садівництвом, якщо у вас є двір, більше прибирайте свій будинок, гуляйте скрізь, де тільки можете, танцюйте під час приготування їжі або підготовки, потягуйтеся під час перегляду телевізора і виходьте на вулицю, щоб приймати конференц-дзвінки.

4. Вони відпочивають

Якщо ви думаєте, що залишатися у формі залежить тільки від того, скільки ви тренуєтеся, подумайте ще раз. Цілком вірно-жінки, які завжди у формі, знають, що ключ до здоров'я-це баланс, а не досконалість. Ваше тіло потребує відновлення так само сильно, як і в русі, тому використовуйте дні відпочинку, як будь-який день тренування.

Подумайте про легку розтяжку, якщо ви відчуваєте себе напружено, або про розкішну ванну, щоб заспокоїти м'язи і розслабити розум. Крім того, розставлення пріоритетів уві сні - одна з найважливіших речей, які ви можете зробити для свого тіла.

Позбавтеся від токсинів зі свого режиму сну, дотримуючись розкладу, розслабляючись в нічний час і покращуючи умови сну.

5. Вони ніколи не бувають занадто голодними або занадто ситими

У той час як шкідлива дієта змушує нас думати, що менше їсти, жінки в хорошій формі знають, що наші тіла ніколи не повинні відчувати себе обділеними або голодними до такої міри, що ми відчуваємо себе слабкими або «голодними».

Почуття надмірного голоду заважає нам інтуїтивно зрозуміти, чого хоче тіло, і зробити вибір, заснований на тому, що нам дійсно подобається. Крім того, їжа не ворог-це енергія. А організму потрібно багато енергії тільки для того, щоб існувати, а тим більше для тренувань, погоні за дітьми або проведення зустрічей поспіль протягом усього дня.

Якщо ви зголодніли незабаром після їжі, спробуйте додати більше клітковини в овочі, бобові, горіхи, насіння і цільнозернові продукти. Завжди носіть з собою поживні закуски на випадок, якщо ви зголодніли, і подумайте про салат або закусках в середині дня з деяких овочів, якщо перерва між обідом і вечерею здається занадто довгим.

Читати такожІнтуїтивне харчування: що потрібно знати про нову анти-дієті

З іншого боку переїдання до відчуття "ситості" може викликати у нас млявість, нудоту і утруднити травлення. Спробуйте їсти більш усвідомлено і повільніше жувати, щоб усвідомлювати, коли ви більше не насолоджуєтеся їжею і їсте просто тому, що вона перед вами. Крім того, ви можете їсти, навіть коли ви не голодні. Це може бути через нудьгу, емоції або стрес, тому годуйте себе іншими способами, якщо ви виявите, що у вас з'являється тяга, яка не має нічого спільного з сигналами голоду.

6. Вони прислухаються до свого тіла замість того, щоб дотримуватися модних дієт

Модні дієти ніколи не бувають стійкими. Якщо дієта дійсно допомагає вам прийти у форму, вона не допоможе вам залишатися у формі. Насправді модних дієт для завжди здорових жінок не існує. Замість цього їх метод харчування-це спосіб життя, а не дієта.

Вони знають, від яких продуктів їх організм відчуває себе добре, а від яких - млявість або нудоту. Секрет здоров'я криється зсередини, а не з зовнішніх джерел, таких як модні дієти або плани харчування. Ваше тіло вже знає, що йому потрібно, щоб бути здоровим, вам просто потрібно послухати це.

Жінки, які завжди у формі, знають, як формувати звички, а потім перетворювати їх на рутину / Pinterest

7. Вони п'ють багато води

Вода-це життєва сила організму, і збереження гідратації має вирішальне значення для здоров'я кожного органу, клітини і системи в ньому. До 60 відсотків людського тіла складається з води, тому ми можемо допомогти більш ніж половині функцій організму, просто залишаючись гідратованими. Не дивно, що жінки, які завжди у формі, постійно п'ють воду.

8. Вони дотримуються розпорядок дня

Жінки, які завжди у формі, знають, як формувати звички, а потім перетворювати їх на рутину. Звички корисні. Просто зробіть це. Розпорядок дня також корисний, тому що він забезпечує послідовність навіть в самі завантажені дні.

Наприклад, якщо щоденне заняття йогою є частиною вашого розпорядку, вам не потрібно думати про те, чи слід Вам вписувати його в напружений день. Щоб виробити здорові звички, почніть з чогось навіть простішого, ніж ви думаєте. Два віджимання в день можуть перетворитися в 60-хвилинні тренування, а вправи легко перетворити в повсякденну звичку. Певні ранкові та нічні розпорядки також мають вирішальне значення для загального здорового способу життя, оскільки вони налаштовують весь ваш день на успіх.

9. Вони роблять своє життя цікавим

Можливо, сама недооцінена звичка до здоров'я-це постійно пробувати щось нове. Найздоровіші люди знають, що секрет довгого життя полягає в тому, щоб зберігати інтерес і кидати виклик. Так, це означає Спробувати нові тренування та експериментувати з новими рецептами, але це також означає спробувати щось нове, крім здоров'я та фітнесу.

Як би банально це не звучало, життєлюбність не тільки робить вас щасливими, але і зберігає мотивацію. Коли ви відчуваєте втому протягом дня, це, ймовірно, знак того, що ви зробили недостатньо, розпалює в вас вогонь. Зберігайте цікавість, пробуйте нове і проводите більше часу в гонитві за інтересами, хобі та справами, які вам цікаві. Неважливо, чи вони орієнтовані на здоров'я чи ні; вони зроблять вас здоровішими і, що більш важливо, зроблять вас щасливішими.

10. Вони знають, чого заслуговують

Нам часто важко правильно харчуватися, піклуватися про себе або займатися спортом, тому що ми не бачимо себе такими людьми, якими хотіли б. Порочне коло, чи не так? Впевненість-це стан розуму, а не обставини. У впевнених в собі людей більше шансів залишатися у формі (а не навпаки), тому що впевненість в собі - це просто питання виконання обіцянок, даних собі.

Ви зміцнюєте впевненість в собі, коли постійно з'являєтеся заради того, заради чого хочете з'явитися (так, це так просто!). А коли ви любите себе, ви їсте, рухаєтеся і живете таким чином, щоб живити і піклуватися про тіло, а не через покарання, сорому або образи.

"Форма" - це не розмір або цифри на шкалі; це про те, щоб дати вашому тілу інструменти, щоб відчувати себе краще, тому що ви цього заслуговуєте.

Автор: Алена Кюпели
Новости сейчасКонтакты