Известный диетолог назвала три главных правила похудения весной

Оксана Скиталинская назвала три правила похудения весной / УНІАН

Форму лучше вообще никогда не терять и все время держать руку на пульсе, убеждена Скиталинская.

Вже весна, і кожна жінка напевно вже провела ревізію шаф і змогла реально оцінити свою комплекцію. Якщо улюблені сукні замалі, то саме час замислитися про те, щоб скинути зайву вагу.

Про те, як повернутися у форму і схуднути, щоб влізти в улюблені речі, під час чату на сайті" Главред розповіла відомий лікар-дієтолог Оксана Скиталінська.

За її словами, форму краще взагалі ніколи не втрачати і весь час тримати руку на пульсі.

«Форму краще не втрачати ніколи, тому що з кожною весною приводити себе в нормальний стан буде все важче і важче», - переконана Скиталінська.

Дієтолог зазначила, що існує три правила, яких потрібно дотримуватися.

«Перше - харчування, наповнене білком, овочами (свіжими, тушкованими, паровими) і корисними жирами (оливкова олія, горіхи, насіння льону, вершкове масло)», - сказала дієтолог.

Друге правило, за словами Скиталінської, зводиться до того, що людина повинна щодня виконувати всілякі кардіо-вправи і силові вправи.

«Щоденна фізична активність не менше години», - уточнила вона.

Третім важливим правилом, каже Скиталінська, є самомасаж або ручний масаж.

«І багато сну! Тому що уві сні ми легше худнемо, тобто менше з'їмо», - резюмувала експерт.

Читати такожМода 2020 весна – в моді одяг кольору червоних маків і фісташок: фотоНагадаємо, раніше відомий лікар-дієтолог Оксана Скиталінська розставила всі крапки над "і" й розповіла, чи можна пити молоко дорослим.

"Якщо ви любите молоко, і якщо у вас відсутня непереносимість молочного цукру (лактози), то одна склянка в день (краще з напоями і кашами) не завадить. Але з віком кількість ферменту, який допомагає засвоїти лактозу, зменшується, тому краще привчити себе до кисломолочних продуктів. Але й ними не варто зловживати", - пояснила дієтолог.

Новости сейчасКонтакты