Как избавиться от сильной тяги к сахару - совет врачей

Как избавиться от сильной тяги к сахару / УНИАН

Как утверждают специалисты, с тягой к сахару вообще и к сладостям в частности можно и нужно бороться - как бы тяжело не было нарушать стойкие привычки.

Бездумне і надмірне споживання цукру найчастіше і є основна причина зайвих кілограмів, проблемної шкіри й поганого настрою. Медики, яких опитав портал Healthline, дали кілька порад, як впоратися з тягою до нього.

Не додавати цукор в їжу.

Спосіб здається очевидним, але дає результат непоганий. Припиніть додавати цукор до чаю. Безумовно, спочатку буде важко, але до такого можна звикнути швидко.

Скоротити споживання простих вуглеводів

Так, вони заряджають енергією моментально. Але при цьому швидко і перетворюються в цукор, а потім — в жир. Так що сміливо потрібно викреслити з меню макарони, хліб і булочки.

Усвідомлено їсти фрукти та овочі

Фрукти й овочі важливі, адже вони сповнені клітковини, вітамінів і поживних речовин. Але не варто забувати про глюкозу. У банані її так багато, що вона майже не відрізняється від цукерки. Тому захоплюватися ними не варто. Перед їжею варто вивчити, скільки цукру в тому чи іншому продукті й, якщо його багато, то обмежити його споживання.

Читати такожМедики розповіли, чому вранці категорично не можна їсти солодке ​

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты