Какими продуктами проще всего чистить организм

Какими продуктами проще всего чистить организм / Flickr / Charlotte Clarke Geier

Человеческий организм очень легко загрязнить всякими вредными веществами и соединениями. И именно поэтому его нужно регулярно профилактически прочищать.

Безліч з популярних продуктів допоможуть людям професійно очистити кишківник, печінку, нирки й навіть, в окремих випадках, шкіру, перешкоджаючи накопиченню токсинів. Портал Greenpost склав топ-5 таких продуктів.

1. Яблуки

Оскільки ці фрукти багаті пектином (типом волокон, який зв'язується з холестерином і металами в організмі), вони допомагають усунути накопичення токсинів і очистити кишківник.

2. Авокадо

Фрукт знижує рівень холестерину в судинах і одночасно перешкоджає накопиченню токсинів, які руйнують артерії. Також авокадо містить глутатіон - поживну речовину, що заважає накопиченню як мінімум тридцяти різних канцерогенів. Вони допомагають печінці виводити токсини.

3. Капуста

Овоч містить безліч протипухлинних і антиоксидантних сполук і допомагає печінці розщеплювати надлишки гормонів. Також капуста очищає травний тракт і заважає накопичуватися шкідливим речовинам, які містяться в сигаретному димі.

4. Часник

Овоч є прекрасним борцем з вірусами, кишковими паразитами та шкідливими бактеріями, які живуть в крові й кишківнику. Він також сприяє очищенню артерій, має протиракові та антиоксидантні властивості, які допомагають виводити токсини.

5. Грейпфрут

Фрукт містить корисні волокна, які борються з накопиченням холестерину й очищають кров. Крім того, його м'якуш також зв'язується з важкими металами та допомагає їх вивести з організму.

Читати такожЛікарі назвали небезпеку ковбаси для організму людини

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитрий Видоменко
Новости сейчасКонтакты