Календарь магнитных бурь на март 2021: дни, когда надо беречь голову

Магнитные бури в марте 2021: даты, когда надо беречь сосуды / 1zoom.ru

Прогноз магнитных бурь на март 2021 обещает шесть геомагнитных ударов, когда метеозависимые люди испытают на себе неприятные симптомы магнитных бурь.

Календар магнітних бур на березень 2021 року обіцяє шість неспокійних періодів, коли варто ретельно стежити за своїм артеріальним тиском і самопочуттям у цілому.

Магнітна буря - це атака викидів корональної маси Сонця на космічне середовище, що оточує Землю. З собою сонячні частинки приносять серйозні зміни в магнітосфері нашої планети. А це в свою чергу провокує у метеозалежних людей проблеми з головою (головні болі, запаморочення, мігрені тощо), тиском, циклом сну (можливі як нічне безсоння, так і денна сонливість), працездатністю та просто з настрієм (підвищена дратівливість або апатія).

Прогноз магнітних бур на березень 2021 свідчить, що місяць буде непростим: буде чимало несприятливих днів, до яких свій організм варто підготувати заздалегідь.

Читайте такожКвартет червоних магнітних бур кінця березня 2021: як захиститися

Магнітна буря 1-3 березня 2021 року

Місяць починає дуже сильна магнітна буря - відразу в п'ять балів. Подібних геомагнітних збурень не було вже кілька місяців. Тому проблеми із самопочуттям можуть виникнути навіть у фізично здорових людей.

Найчастіше люди будуть скаржитися на мігрені, тахікардію і задишку, ймовірні загострення хронічних захворювань (особливо тих, що пов'язані з серцем, нирками і мозком).

На спад буря піде лише 3 березня.

Магнітна буря 6 березня 2021 року

Очікуються коливання магнітосфери в чотири бали. Найбільш часті симптоми подібних магнітних бур:

Магнітна буря 12-13 березня 2021 року

Це магнітна буря середньої сили. Але метеозалежні люди будуть скаржитися на проблеми зі сном, слабкість та апатію. Їм варто раніше лягати спати і обмежити фізичні навантаження.

Магнітна буря 15 березня 2021 року

Ще одна магнітна буря середньої сили, коли найбільш частими скаргами стануть:

Магнітна буря 18-21 березня 2021 року

Дуже сильна магнітна буря. На піку – 18 і 19 березня – планетарний індекс, за даними NASA, рвоне до позначки 20 (для порівняння: у звичайні дні цей показник становить «5», а в попередні, навіть сильні, магнітні бурі – тримався на позначці 15-18). Саму бурю оцінюють у п'ять балів.

Все це свідчить про те, що самопочуття в тій чи іншій мірі погіршиться навіть у тих, хто зазвичай не страждає від метеочутливості.

У цей період варто дуже ретельно стежити за своїм артеріальним тиском. Можливі болі в грудях (в області серця), головні болі і загальна розбитість.

На спад буря піде тільки 22 березня.

Магнітна буря 28-29 березня 2021 року

Це фінальна магнітна буря березня. Ймовірні скачки тиску і загострення хронічних хвороб (тому потрібні ліки варто тримати під рукою).

Щоб мінімізувати вплив магнітної бурі, лікарі рекомендують пити трав'яні чаї, дотримуватися спокою, а до свого раціону замість жирної їжі включити страви з магнієм (наприклад, морську капусту, пшеничні висівки і вівсяну кашу).

Підвищений тиск: симптоми і що робити, якщо у людини високий тиск

Читайте такожЩо робити садівникові в березні - місячний календар городника на березень 2021

Автор: Диана Бель
Новости сейчасКонтакты