В Слуге народа предупредили украинцев о четвертой волне COVID-19

Коронавирус в Украине / Фото Reuters

Руководитель медицинского комитета Рады (фракция Слуга народа) Михаил Радуцкий озвучил в достаточной степени пессимистический прогноз насчет COVID-19 в Украине.

Українцям потрібно приготуватися до четвертої хвилі COVID-19, яка може стартувати вже восени і стати потужнішою за всі попередні три ‒ через поширення нових штамів коронавірусу. Про це заявив керівник медичного комітету українського парламенту (фракція Слуга народу) Михайло Радуцький в Facebook.

"Ще не закінчилася третя хвиля коронавірусної хвороби, а нам вже потрібно готуватися до четвертої. Традиційно сезон активного поширення вірусних захворювань починається восени", - заявив він.

Радуцький каже, що прогноз українських вчених виглядає так - четверта хвиля може бути більш загрозливою через поширення нових штамів коронавірусу COVID-19.

"В Індії нещодавно виявили "індійський" штам, до складу якого входять дві мутації вірусу. Дослідження цього штаму триває, він може виявитися небезпечнішим "британського" і "південноафриканського"", ‒ зазначив депутат.

Читати такожКоронавірус в Україні: за добу майже 9 тис. нових хворих і понад 300 жертв

Коронавірус в Україні - про що повідомлялося раніше:

Новости сейчасКонтакты